top of page

Valentýn

Aktualizováno: 15. 1. 2020

Valentýn je svátek, který někteří odsuzují, někteří milují a jiní neřeší. Já osobně ho nijak zvlášť nehrotím, ale to neznamená, že mi neudělá radost nějaká maličkost. Jsem romantik. Věčný romantik. A tak mi vždy (nejen na Valentýna) udělají radost některé z těchto věcí.


Láska by se měla oslavovat každý den a nejen na Valentýna, ale na druhou stranu, proč ne i na Valentýna? Je hezké zajít na večeři, nebo si večeři udělat doma, pustit si hezký film, povídat si a ten večer věnovat jen sobě navzájem. Někdo prostě nemá moc čas a sladit si společný večer může být těžké a právě proto mi Valentýn přijde jako hezký důvod k tomu, udělat si ten společný večer a naplánovat si to.


A co je ještě lepší, než hezká večeře? Procházka před hezkou večeří! 😀 Co takhle vyjet se svou drahou polovičkou někam na výlet, projít se, nebo třeba najít jinou společnou aktivitu, kterou děláte oba rádi? Já jsem vždycky hrozně ráda jezdila na Ještěd, je to tam krásný a v únoru ještě kouzelně zasněžený. Dá se dojet hezky blízko a zaparkovat na parkovišti a pak jen dojít cca 500m (možná víc) k Ještědu a tam si dát čaj, kafe a dortík. 🙂


Další krásné gesto, které potěší každou ženu i slečnu je kytička. A nikdo neříká, že to musí být pugét jak hrom. Stačí jedna, malá růžička. Udělá radost a dá najevo, že jste si vzpomněli. Nezruinuje to ani ty, co šetří  každou korunu a radost to udělá stejnou jako pugét 100 růží, protože jde stejně o princip, že si vzpomněl…


Pokud si ovšem chcete trochu víc šplhnout a udělat větší dojem, tak si zjistěte jaký parfém má vaše drahá polovička ráda, nebo si ho přeje a pořiťe ho. Udělá to opravdu radost, protože si uvědomí, že ji/ho znáte a víte co má rád/a. A pokud nevíte a stejně byste chtěli pořídit nějaký parfém, tak mám pro vás pár tipů.


Tom Ford Jasmin Rouge je krásná dlouho držící vůně a musím říct, že od podzimu nepoužívám nic jiného. Voní po jasmínu a je lehce květinovo-kořenitá vůně. Je to sice dražší vůně, ale Tom Ford je prostě investice a kvalitnější vůně asi neznám.

Tom Ford Jasmin Rouge


Dlaší taková sladká a romantická vůně, kterou mám ráda je Dolce od Dolce & Gabbana, kterou používám už pěkně dlouho. Je to opět jemná, květinová, lehce sladká vůně v nádherném flakonku s květinovým uzávěrem a mašličkou. Nápis „Dolce“ je přímo podpis Domenica Dolce. Vytvořili spolu se Stefano Gabbana následně několik variant. Dolce (zelená průhledná lahvička) je původní a první verze, moje asi nejoblíbenější. Parfemovaná voda. Dolce Floral Drops (zelená matná lahvička) je toaletní voda, tedy pouze odlehčená verze původní Dolce. Dolce Garden (růžová průhledná lahvička) tu jsem nezkoušela, tak moc nevím jak voní. Dolce Rosa Excelsa (růžová matná lahvička) moje druhá nejoblíbenější, momentálně používám tuhle a jsem s ní spokojená. Je příjemná, ovocně-květinová a protože je to parfémovaná voda, tak i dlouho vydrží.

Dolce Rosa Excelsa


Pokud byste chtěli nějaký jiný materiální dárek, tak na Notino najdete spoustu tipů na Valentýnské dárky.

bottom of page