top of page

Podzimní outfit

Tohle je teď můj nejoblíbenější podzimní outfit. Vrstvení, černá barva a huňaté svetry. Barevné věci jsou už na minimálně půl roku uklizené pod postelí a na řadu přichází opět černá s černou.. Mám radši trochu sportovní a ne moc holčičí oblečení (tím myslím volánky, kytičky, sukýnky, kudrlinky, atd…).

Proto jsem nadšená z mého nového úlovku svetru, který jsem si dovezla z trhu z Itošky. (Z dovolené, na které jsme byli před týdnem.) Je vyroben v Itálii (nejspíš ho tam pletla nějaká babička…nebo já v to aspoň naivně doufám) a je tak strašně příjemný a teplý, že ho asi celý podzim a zimu nesundám. Jsem ráda, že nemá žádné přišité kapsy (i když ty kapsy by se občas hodily), ani knoflíky a žádné jiné detaily, protože ten jednoduchý vzhled je nadevše.

Tričko je také z Itošky. Přesněji z maléhho typického obchůdku ve městě Sirmione s názvem Magnetic. Chtěla jsem nějaké rockové, černé a s barevnějším obrázkem. Nechtěla jsem ovšem klasickou konfekci, tak mi tohle přišlo vhod. Tohle je The Doors a ještě jsem si přivezla trochu jednodušší Pink Floyd.

Bundu jsem pořídila už v polovině léta, ale protože je opravdu hodně podzimní, tak jsem si ji schovávala na teď. Má široké rukávy a zapínání na patentky. Je to jen koženka a sehnala jsem ji na NA-KD. Přesný odkaz zde. Mám velikost 32 a měřím 163cm (pro představu).

Batoh Eastpak jsem dostala od SuperBatohy a jsem naprosto nadšená. Je ultralehoučký a vzhledově mi je také sympatický. Na batohy si až tak nepotrpím, nemám je moc kam nosit. Ale byly situace, kdy nám batoh doma fakt chyběl, třeba když jsme jeli na výlet nebo na dovču. Michal nosil maximálně takový ten pytel na záda, ale co si budem, batoh je batoh, takže když jsem tenhle přinesla domu, tak z něj byl nadšený. Já si ho hned vzala následující den na prochajdu po Praze abych ho otestovala. Přesný odkaz zde.

Kabelku Givenchy mám už od léta a byla to láska na první pohled. Sehnala jsem ji ještě v akci na Farfetch. Je menší než jsem čekala (ne na šířku a výšku, ale spíš obsahově). Opravdu se do ní vejde jen telefon, sluchátka, jeden klíč od bytu a peníze (bez peněženky). Ale byla to skvělá investice a věřím, že ji budu mít nejméně dalších 5 let.

Pásek mám Gucci, už jste ho určitě viděli u spousty mých outfitů. Je to ta nejmenší velikost (máte na výběr ze 3 velikostí těch GG). A je nejlevnější ze všech variant. Stejně jako kabelka to byla trochu větší investice, ale musím říct, že se vyplatila. Nosím ho stejně jako kabelku pořád a hodí se téměř ke všemu. Tahle malá velikost se hodí přes elegantní šaty, stejně jako do tohoto sportovního outfitu. Doporučuji si ho jít vyzkoušet, ať víte přesnou velikost a na vlastní oči si vyberete i velikost těch GG, protože to může být přes internet zavádějící. Jen se mi pak nechtělo čekat a jezdit do obchodu, takže jsem si nechala napsat kód a objednala ho přes oficiální stránky. Pásek mi tedy přivezli až do bytu. Přesný odkaz zde.

Boty Nike byly moje „musthave“ celého léta, ale jsou tak zateplené, že se v létě nedaly nosit. Takže teď přichází jejich čas. Je to typ M2K Tekno a seženete je i v jiných barvách. Chodí se v nich jako v peřince a seženete je na spoustě stránkách.

Kalhoty jsou opět (jak taky jinak) Levi’s. Žádné jiné kalhoty si už nekupuji. Musím říct, že prostě Levisky vydrží snad všechno a vždy mi perfektně sednou. A to neříkám jako jejich ambassador, ale spíš jako fanoušek. Miluju Levi’s style od kalhot přes bundy i trička. Je mi hodně blízký a proto toho u mě můžete vidět od této značky celkem dost. Byla jsem dneska na představení nové kolekce, tak se nemůžu dočkat až Vám nějaké kousky předvedu.

Batoh – Eastpak // Bunda – NA-KD // Kabelka – Givenchy // Kalhoty – Levi’s // Svetr – z Italského trhu // Boty – Nike

(Článek vznikl ve spolupráci se Superbatohy)

bottom of page