top of page

Nový outfit ze starých kousků

Posledních pár let se snažím žít co nejvíc v souladu s přírodou. Jak jsem již psala v článku o slowfashion, tak nejenže se snažím nehromadit věci a nekupovat zbytečnosti, tak se tento životní styl odráží i na mém jídle i kosmetice. Předvedu vám v tomto článku pár starých kousků z mé skříně, které jsem začala opět nosit.

Ale také vám tu nebudu tvrdit, že si nikdy nedám hamburgera, nebo nekoupím tričko ve výprodeji v Zaře… Když už se rozhodnu, že něco z toho chci, dobře si to rozmyslím a razím si pravidlo „všeho s mírou“. Nejím prasárny každý den, ale jen výjimečně. Stejně tak jako oblečení nakupuji jen to, co opravdu potřebuji. To stejné u mě platí i v kosmetice.

Fashion

Třeba ráda vyhrabu ve skříni nějaké starší „zapomenuté“ oblečení a kombinuji ho s novým.

Často zapomeneme, že něco máme ve skříni a já mám vždy období, kdy nosím jednu oblíbenou věc a pak na ní třeba na 2 roky úplně zapomenu. Ale nerada věci hromadím (proto jsem se nikdy nezúčastnila žádného Blogerského bazaru, protože prostě toho nemám ve skříni tolik… to ovšem neplatí o botech 😀 ), takže když vím, že něco už nostit nebudu, tak to nekompromisně prodám/daruji (nebo vyhodím když je to už fakt ve špatném stavu). Ale nějaké oblíbené a hezké kousky si doma nechám a mám radost, když třeba po 3 letech věc „znovuobjevím“ a začnu zase nosit.

Ono se taky často stává, že se móda pořád vrací a opakuje a proto pokud se před 7 lety a v 90tých letech nosily vysoké pasy, dnes se nosí zas.

Tady mám na ukázku 2 outfity:

Například tyto kraťasy i balerínky jsem měla už na střední (a to je teda sakra dlouho 😀 )… Líbí se vám kombinace?

Outfit:

Kraťasy – Zara Tílko – Guess Pásek – Gucci Brýle – Ralph Lauren z BigBrands.cz Prstýnek – Storm Boty – Armani

A nebo toto tričko ze Zary, které mám skoro stejně dlouho jako ty kraťasy a zjistila jsem, že se mi teď zase skvěle hodí!

Outfit:

Tričko – Zara Kalhoty – Edit Fashion Boty – Nike Kabelka – Missoni Bomber – Levi’s

bottom of page