top of page

Co nás čeká a nemine…

Na dlouho jsem se z blogu odmlčela, protože jsme měli malé technické problémy s přenosem hostingu a zobrazením webu, editací, atd. Každopádně teď už jsem zpět a sice budou ještě nejspíš probíhat nějaké designové úpravy, ale nebude mě to brzdit ve psaní. 

Aby to nevypadalo, že jsem zahálela, tak mám pro Vás připravené celkem zajímavé články na tento měsíc a to například:

  1. Investice do módy

  2. Boj se špatnou pletí

  3. Jarní detox

Nebudu ovšem lhát, přes zimu jsem líná a pokud nemám naplánované spolupráce, tak mě nenapadá ani co bych stále fotila, nebo testovala.

Je fakt, že i co se focení outfitů týče, tak jsem teď v zimě strašně líná, není moc co vymýšlet a protože jsem zmrzlá, tak celou zimu nosím svůj stejný kožich ze Zary (nejlepší kup minulého roku).

Ven se mi nechce, protože je mi zima, na výlety to také není (maximálně bych jela na hory, ale na to nebyl čas) a protože jsem se rozhodla začít pracovat na vlastní pěst a věnovat se naplno tomu co mě baví, tak jsem teď hodně času věnovala studování marketingu + škole.

Ale když už se mi naskytne možnost jít něco nafotit, tak ji ráda využiju!

Například minulý víkend, kdy jsem po půl roce zavítala do znovuotevřené pražské kavárny (TŘIKRÁT hurá!!!).

Kavárna co hledá jméno se nachází na Smíchově a patří mezi nejznámější kavárny v Praze.

Jejich vege chlebíčky, limonády a ostatní mňamky jsou vynikající a s lehce industriálním stylem a krásnou zahrádkou, je to ideální „Insta“ místo.

Sešla jsem se tam s kamarádkou bloggerkou (MeiDay.cz) abychom něco nafotily a taky si poklábosily.

Ve finále se to klábosení a focení protáhlo na 3hodiny.

Vtipné je, že ze začátku blogování jsem se děsně styděla se na veřejnosti fotit a přišlo mi to divný, jak na mě všichni civí, nebo „otravovat“ ty lidi se kterými jsem venku ať mě vyfotí. Ale když tak nad tím přemýšlím, tak už jsem si asi zvykla, protože zrovna při focení tady v kavárně na nás pořád někdo koukal, nebo chodil kolem a mě už to ani nepřišlo divný.

Na Instagramu jste asi kimono už viděli a jak již jsem psala, tak je to moje letošní „musthave“. Věc kterou budu nosit podle mě celé jaro/léto a vzhledem k tomu že je to hit letošní sezóny, tak určitě nebudu jediná (bohužel) kdo si nějaké kimono pořídí…

Kimono najdete ZDE a mají ho i v růžové barvě.

Také jsem si vybrala tento nádherný starorůžový svetr, je sice krátký do pasu (takže není moc na zimu, ale spíš jaro/léto), ale strašně příjemný. Odkaz ZDE.

Oba kousky jsou z NA-KD.com , kde mají spoustu krásných věcí. Spolu se slevovým voucherem „marblogcz20“ dostanete 20% na Váš nákup.

Nejvíc mě překvapilo, že jsem jeden den oblečení objednala a ono dorazilo za 2 dny! Takhle rychle mi snad nepřišlo zboží ani z Prahy… 😀

(Content marketing)

bottom of page