top of page

Barbarství, nebo trend?

Je podzim, ale jelikož se chystám na výlet do Lisabonu, tak přemýšlím jak se zabalit. To je můj věčný problém. Ukážu vám tedy můj outfit, který si nejspíš vezmu s sebou a také vám představím super webovou stránku, kterou jsem teď objevila a už nakupuji jedině přes ní. 

I přesto, že je teď v Lisabonu podstatně tepleji než u nás, věřím, že večery budou chladnější. Proto jsem si vzpomněla na outfit, který jsem vám ani nestihla představit. Je to moje oblíbená kombinace tenisek a saka. Pro někoho moderní pojetí může být trochu moc (barbarství), ale vzhledem k tomu, že boty jsou ve stejných tónech jako sako, tak se mi to líbí. I když teda já osobně mám tuto kombinaci (sako + tenisky) ráda.

Tričko je oversize, což jsem si za poslední 2 roky také oblíbila. Přijde mi to nejen pohodlné, ale v kombinaci s úzkými jeansy i pěkné.

A kdybyste se chtěli ptát, kde je nějaká kabelka… Tak to je u mě naprosto normání, že s sebou kolikrát nic nemám. Když jedu autem a jdu například jen do restaurace, tak vezmu peněženku do ruky/kapsy u saka a telefon s klíčema tam dám taky… Jak mám obecně raději malé než velké kabelky, tak jsem zvyklá netahat nic zbytečného a proto to kolikrát poberu do ruky a běžím… ?

 

Outfit: Sako – Katia G. // Tričko – Risskio // Jeansy – Levi’s // Boty – Adidas // Brýle – Gucci

 

Každopádně abych se tedy vrátila k tomu Lisabonu. Jedu tam s kamarádkou (taková moje cestovatelská duše) se kterou jsme si slíbily, že každý rok aspoň jednou někam společně vyjedeme.

No a já teda teď přemýšlím, co všechno zabalit a na co nezapomenout. Aby se outfity daly hezky kombinovat, abych se vešla do kufru a aby mi nebyla ani zima, ale ani vedro… ??‍♀️

Já v Čechách moc nenakupuji (proto je taky každý kousek tohoto outfitu – až na boty – koupený někde na dovče), ale když už, tak hodně často nakupuji přes internet (a to nejen oblečení, ale všechno..). Asi je to tím, že mě nějak nebaví prolejzat obchody (kde to je stejně ve finále zbytečně předražené ?) a radši si to doma v klidu projdu a pak maximálně někam účelně dojedu si to vyzvednout (a to je opravdu maximum co udělám, většinou si věci z lenosti nechávám posílat až domu).

No a co se mi teď hodilo, že jsem narazila na zajímavý web Bonusway (odkaz zde). Kde najdu úplně všechno na jednom místě. Hlavně moje oblíbené stránky jako například Asos (na oblečení – ten miluju, najdu tam vždycky přesně to co potřebuji), ZOOT, Baťu, ale i Kiwi (na letenky jako dělaný – zajímavost – zakladatel je z Čech), Ebay (tam najdete snad všechno), AliExpress (tam sháním různý blbosti jako třeba doplňky do bytu), atd..

Nejvíc mě baví jak to funguje. ???

Nejdřív jsem se zaregistrovala (je to bezplatné samozřejmě a nezbytné, aby to fungovalo tak jak má).

No a pak jsem si našla třeba zmíněný Asos. Na ten mě stránka Bonusway sama přesměruje a pak už nakupuju tak jak jsem zvyklá přímo na Asosu. Jen s tím rozdílem, že z každého nákupu se mi na ten můj účet vrátí procento z nákupu, nebo bonus (hodnota bonusu je pokaždé jiná a závisí na obchodu).

Takže vlastně z každého nákupu se mi zpátky přičtou peníze zpátky na ten můj registrovaný účet na Bonusway a ty si pak můžu poslat zpátky na účet. Takže je to vlastně jako taková věrnostní karta (jen s tím rozdílem, že tady máte všechny obchody na jednom místě) a já fakt hodně nakupuji na Asos, ZOOTu, nebo Aliexpressu…

Takže já už nakoupila pár Vánočních dárků (a sebe jsem samozřejmě taky neošidila ??).

Každopádně co jsem zjistila, tak teď budou dokonce i speciální slevy a navýšené bonusy: Black Friday 24.-26.11 a Cyber Monday 27.11.

No nebudu tvrdit, že nejsem shopaholic ??.. hlavně teda mám velký problém s Vánočníma dárkama. Hlavně pro muže, takže vám taky připravuji článek s tipy na dárky pro muže. A protože já fakt nerada nakupuji na poslední chvíli a vzhledem k tomu, že nakupuji přes net, tak se bojím, aby mi zboží přišlo, tak se už dívám a dělám si přehled, co komu asi daruji.

Pokud vás stránka nadchla stejně jako mě, tak se zaregistrujete přes tento odkaz a dostanete 75kč bonus za první nákup (jako můj malý dárek pro vás ? )

bottom of page