top of page

Maturantka roku

Co že to vlastně je? Soutěž letošních maturantek!

Letos je již 9 ročník této soutěže a je trochu v novém kabátku. No a protože mě celá soutěž a nový přístup zaujal, rozhodla jsem se zapojit do chodu a spolupráce. Baví mě takové akce a sama jsem nadšenec takových projektů. Takže ode mě budete mít pravidelný přísun informací o průběhu soutěže i zajímavosti ze zákulisí. A já už se nemůžu dočkat, až to teď od listopadu celé vypukne!

Sama jsem o soutěži slyšela již dávno a docela mě mrzelo, že se kdysi naše škola distancovala. Jenže na druhou stranu, měli jsme na celé škole asi 50 holek a zbytek (na celé škole bylo tak 700 lidí) jen kluci ??. No a já v té době měla sama co dělat se zařizováním plesu (Protože naše škola se k tomu stavěla jako: co si nezařídíte, to nemáte… Žádný finanční příspěvek od školy, prostě nic.. A můžu vám říct, že to bylo celkem náročné… Ale mě to i přesto hrozně bavilo ???). Ale o tom jindy.

První zajímavá novinka u Maturantky roku je, že kromě vítězky dostane hodnotné ceny i její škola (interaktivní tabule, stavební úpravy, vybavení počítačových učeben, atd.). No a samotná vítězka dostane i pro sebe hodnotné ceny a také možnost spolupráce s významnou modelingovou agenturou.

Ale není to typická soutěž krásy, kde musí mít finalistka proporce 90-60-90, ani nemusí měřit 180cm, nebo mít dokonalé zuby. Sice to je soutěž krásy, ale účel také je dokázat, že maturantky mají něco v hlavě, jsou chytré, slušné a sympatické a prostě jsou takové jaké jsou. Protože to je to nejdůležitější. Být sama se sebou spokojená. I když každá z nás má něco, co na sobě nemá ráda. To by ovšem v nás nemělo vyvolat pocit, že nejsme krásné…

 

Každá z nás má svoje přirozené kouzlo. Každá jsme jiná a originální… A je super, že v této soutěži je možné to dát najevo.

 

Tato soutěž se nezaměřuje pouze na krásu vizualní, ale i tu vnitřní, včerně inteligence soutěžících. Proto má šanci každá z vás (teda každá z vás, která jste ve čtvrťáku ?).

Co musíte splňovat:

  1. maturovat v roce 2018

  2. být občanem ČR

  3. vyplnit formulář + 2 fotografie

  4. mít Facebook

Přihlašovat se můžete ZDE od 1.listopadu do 20.února.

Pokud jste z Brna a jste nedočkavý, tak se můžete podívat na Life festivalu v Brně 11-12.11. kde bude i prezentace Maturantky roku.

No a protože tohle je první článek o Maturantce roku a je takový víc úvodní, než budou ty ostatní, tak tady máte i odkazy na Maturantku roku:

WEB Maturantky roku – www.maturantkaroku.cz Facebook – MaturantkaRoku Instagram – maturantkaroku


Minulý rok vyhrála sympatická Lucka Šlezingrová.


bottom of page