top of page

Slevy na Glami

Tak Vám konečně představím můj oblíbený outfit, který jsme fotily před zavřením Kavárny co hledá jméno. Nafotila jsem to s mojí novou kamarádkou a šikovnou malířkou Karolínou. Nejzajímavější prvky tohoto outfitu jsou určitě tričko od Musy (můj oblíbený bývalý tatér a nynější šikovný umělec). Dřevěné brýle z Trendhim a velká kožená kabelka z Amsterdamu.

No a řikala jsem si, že vám představím mnou nově objevený portál Glami.cz, který teď v následujících pár dnech (28.-29.10) bude mít až 70% slevy – odkaz ZDE! ??

Je to konečně velký ČESKÝ portál s oblečením, kde nejdete snad všechny produkty od všemožných značek a prodejen na jednom místě. Najdete tam i značky jako ZARA, Orsay, ale i můj oblíbený Hugo Boss, nebo dokonce Victoria’s Secret….

Největší plus je, že na tomto webu najdete fakt milion produktů, které nemusíte složitě hledat na spoustě stránkách, ale máte to tady všechno na jednom. Což třeba já ocením, protože když si hledám nové tenisky (a jakože to dělám několikrát do roka – no jo, já vím, závislák na botech ??) tak mi to docela usnadní práci.

Taky třeba je jednodušší najít konkrétní produkt podle názvu, jako třeba když jsem sháněla tyto tenisky, které jsou v outfitu, tak mi stačilo zadat jen Air Max Thea Black a vyhledají se vám všechny tyto boty v různých obchodech. No pak jen olajkuji ty co mě zaujmou a pak jen porovnávám cenu.

Na co navazuje další zajímavost a tou je, že když se přihlásíte, tak si můžete olajkovat i vaše oblíbené značky, nebo produkty a Glami vám pak bude posílat informace o slevách jen na tyto vybrané kousky. ?? Což je super a já osobně, když si například vyhlídnu nějakou kabelku, tak jí pak hledám všude možně, aby byla za přijatelnější cenu. Protože fakt nerada nakupuji v ČR hlavně kvůli přehnaným cenám… Tady už nemusíte hledat, protože vám jí hlídá rovnou Glami a pošle vám upozornění, když je na nějaký váš olajkovaný kousek sleva.

Teď momentálně je 1:35h ráno a já ještě nespím, no… Proto prolejzám internet a hledám oblečení, doplňky do bytu a tak…No znáte to, když nemůžete spát….

No a protože se mi bude vdávat jedna z nejbližších kamarádek (a já jich zase tolik nemám ???‍♀️). Tak už nějaký ten pátek hledáme vhodné šaty jak pro ní, tak pro družičky (a já jako svědek ??,  bych také ráda nějaké nové). Hlavně ona nechce žádné velké a drahé šaty z půjčovny, ale spíš něco decentního v čem se bude moct hýbat a běhat (má totiž ročního prcka a to vám můžu říct, že je fakt fuška). No a vzledem k tomu, že Tadeáškovi bude už tak rok a půl, tak za nim bude muset běhat ještě víc… A co si budem povídat, to v obřím dortu by moc nešlo. No a tak jsem teď projela ten web a našla jsem fakt pěkný šaty, do 2tisíc. Což je uplně super! A myslím, že až jí je zítra ukážu, tak by se jí také mohly zalíbit. ?

Já ještě úplnou představu o šatech nemám, protože to bude v dubnu a ještě na horách, tak přemýšlím co jako zmrzlina si pořídím, abych v tom nebyla jak rampouch… Máte nějaké nápady? ☺️ Sem s nima!

 

Outfit: tričko – Musa / kalhoty – F&F / boty – Nike / brýle – trendhim / kabelka – trh v Amsterdamu / bunda – ZARA /

 

bottom of page