top of page

Léto je léto

No co vám budu povídat, podzim v Itálii má něco do sebe, ale léto je léto…

Zatímco tady je hnusně, je tam dole pořád tepleji než u nás. Proto když se teď tak dívám na fotky z dovolené, kde jsem byla před pár týdny, začalo se mi trochu stýskat po teploučku. Možná to dělá i to, že jsem letos (snad po sto letech) nebyla ani jednou v moři… A opravdu mi to chybí. Přijde mi, že léto jakoby nebylo a jak rychle začalo, tak rychle je fuč, moc jsem si letošní léto neužila a jak moc jsem se těšila na nějaké akce, nebo výlety, tak jsem z nich nebyla ani na jedné, nebo nestály za nic…

No a tak jsem si řekla, že si to musím aspoň trochu vynahradit teď!

Proto taky naše volba s kamarádkou (se kterou už tradičně jezdíme každý rok aspoň jednou na dovču) padla na Lisabon. Kam pojedeme sice až v listopadu, ale víte co, to těšení vám zlepší každý den, aspoň víte, že vás zase čeká další výlet. A mně to aspoň připadá, že jsme si maličko zkrátily tu zimu.

No ale vraťme se k Itálii… Mám pro vás nafocený ještě jeden outfit z Itálie, ale ten si ještě chvilku schovám. A tak jsem si spíš říkala, že vám ještě ukážu pár fotek z propršené Itošky. Byli jsme v městečku Gradu (o kterém je minulý článek – zde). Městečko je krásné, malebné se spoustou restaurací a obchůdků.

Vlastně za celou dobu v Gradu jsem nevlezla do moře, jednak kvůli počasí a taky protože jsem byla nastydlá. Dokonce jsme měli na hotelu 2 vířivky a vyhřívaný venkovní bazén (k mojí smůle jsem se na to týden chodila jen dívat). Ale musela jsem toho využít aspoň předposlední den, kdy se udělalo kolem 20 stupňů. Měli na zahradě i super zahradní nábytek, takže jsem stihla zjistit, že to houpací vejce prostě chci! ?

Když pršelo, tak jsme prolézali restaurace a obchůdky. No a taky jsme se šli podívat k moři. Běhala jsem po pláži jak pominutá a sbírala mušličky. Je to tak děsně relaxační, že jsem se nemohla od toho odtrhnout. A tak krásný a obrovský mušle, jsem snad nikdy neviděla. Kdo mě sleduje na IG (klikněte zde), mohli jste vidět i moje živé vysílání, které bylo opravdu dlouhé. Nejvíc mě pobavilo, když se mě tam někdo ptal, jestli to nad námi je hurikán Irma. No nebudu tvrdit, že to tak nevypadalo, protože pláž vypadala jak na Miami a ten černý obří mrak co byl nad námi byl trochu děsivý. Hlavně to bylo ve stejnou dobu…jen tedy na druhé půlce zeměkoule.

No a aby se neřeklo, tak jsem vám v jediný slunečný den v Gradu nafotila outfit do podzimní Itálie, kde slamák nesměl chybět. V kombinaci s lehkým svetříkem s třičtvrtečními rukávy to bylo ideální pro tohle počasí, kdy chvilku svítí sluníčko a chvilku zavane studený větřík.

 

Outfit: Klobouk – C&A / Svetr – Mango / Bunda – ZARA / Kalhoty – Hollister / Boty – Steve Madden / Kabelka – Longchamp

 

Foceno: Olympus Pen – E-PL7

bottom of page