top of page

Černá je černá

Víte co nosím úplně nejradši? Přesně to, co uvidíte v tomhle outfitu! ?

Tenhle outfit mě vystihuje úplně dokonale. Každý kousek z něj je moje srdcovka, asi proto, že můj nejoblíbenější módní styl oblékání je kombinace mezi ležérním a sportovním stylem. Samozřejmě si občas na sebe vezmu ráda dlouhé sukně, nebo sukně do půli lýtek, ale vesměs obecně mám raději sportovnější oblečení.

Barevně se už od základky oblékám ráda do černý, ovšem to neznamená, že outfit nemohu rozveselit barevnými doplňky. Už jako malá holka jsem měla černé oblečení nejradši a to mi zůstalo, je neutrální a jako blondýnu mě hezky prozáří. Na barvičky si moc nepotrpím a když, tak většinou jen decentně a v doplňcích. I když pokud je léto, občas na mně můžete vidět nějaké bizarnější kousky, které mě z nějakého důvodu praštily v obchodě do očí a já je musela mít.

A hlavně co je ještě lepší všechny kousky jsou ze slev (to mi dokáže udělat největší radost). ??

  1. Boty – původně 3000kč – po slevě 759kč

  2. Kabelka – původně 5000kč – po slevě 2500kč

  3. Bunda – původně (nepamatuji) – po slevě 2000kč

  4. Kalhoty – původně 899kč – po slevě 199kč

  5. Tílko – původně 600kč – po slevě 250kč

Co se týče bot MILUJU TENISKY… Tenisky všeho druhu, různých stylů i barev. Nejen že jsou super pohodlný, ale hodí se ke všemu… Od kožené bundy přes sako a když to hezky zkombinujete, tak dají šmrnc každému outfitu. A pokud je doplníte vhodnou kabelkou, tak je to třešnička na dortu.

Pokud jde o KABELKY mám nejradši body cross, které jsou maličké a dlouhé přes rameno. Jelikož netahám žádný velký věci a přijde mi zbytečné nosit obří kabelky a tak u mě v šatníku velké kabelky téměř neuvidíte (jediná výjimka je moje milovaná klasická Longchamp, kterou považuji za Hermioninu kabelku a beru si jí vždy když někam cestuji, je totiž lehoučká, dá se složit a vejde se do ní snad všechno podstatné – vidět jste ji mohli v článku ZDE: Znamení).

TÍLKO je další neodmyslitelná část mého šatníku, kterým doplňuji outfit hodně často. Protože jednoduchých tílek bez potisku není nikdy dost, nakupuji si je do zásoby z kvalitní bavlny. V zimě je nosím pod košile a pod trička (protože mi je pořád kosa a zachrání mě to před nastydnutím ledvin). V létě je nosím ráda k barevným/šíleným sukním/kraťasům/kalhotům… na fesťáky, do parku, prostě kamkoli a pořád. Mám je převážně v černé, ale objevíte je u mě i v bílé (ty nosím hlavně v létě), nebo tělové (ty jsou zase super v zimě pod světlé košile, nebo trička).

Pokud jde o KALHOTY v létě mám ráda tyto vzdušné volné kalhoty, ve kterých vás nic neškrtí a krásně větrají. Noste je v pase – viz foto (ne na bocích), vypasují vám tak postavu a nebudete vypadat, že tam máte neplechu … Taky pokud jste menšího vzrůstu, tak pokud je budete mít v pase, opticky vás prodlouží, pokud byste je nosili na bocích, bude to vypadat, že máte krátké nohy.

BUNDY nosím všude s sebou, protože jsem zmrzlina a je mi neustále zima. Tuhle mám ze ZARY a světe div se, mám jí už podruhé (což by u mě nebylo tak divný, když mi něco přiroste k srdci jsem schopná koupit si to třeba víc jak 2x, viz moje jeansy z Guessu, ty jsem měla rovnou 3x ?). Protože když jsem si jí koupila v zimních slevách za super cenu (na to že je z pravé kůže tak stála něco kolem 2000kč), tak jsem se nemohla dočkat, až jí na jaře vezmu na sebe.

Měla jsem jí asi 5x, když jsem si jí vzala večer do Lucerna Music Baru. Když jsme při zavíračce odcházeli, slečna pracující v šatně mi řekla, že tam žádná bunda není. Ve finále mě security začali vyhazovat ven a nikdo nebyl ani ochotný projít se mnou šatnu, zda třeba nespadla z ramínka a není na zemi. Nikdo se se mnou ani nebavil, ani to nehodlal řešit. ?? A tak jsem přišla o svou velkou lásku. ? Od té doby si NIKDE nedávám věci do šatny a pokud vím, že budu muset, beru si na sebe takovou bundu, která nebude nikoho lákat k únosu a kdyby přeci jenom, tak mě to nebude až tak mrzet. Nakonec jsem si jí objednala z Ebay, ale i když je to už rok a půl, tak jsem pořád tak naštvaná, když si na to vzpomenu…

Když tak fotily jsme spolu s Lolou u Trojského mostu v Praze (doporučuji je to tam super). A pokud nebudete vědět kde zaparkovat, tak můžete po 18h každý všední den v ulici U papírny.

 

Outfit: Boty – Adidas / Kabelka – Ralph Lauren / Bunda – ZARA / Kalhoty – F&F / Tílko – Tommy Hilfiger

 

bottom of page