top of page

Znamení?

Věříte na znamení zvěrokruhu?

Někdo ano.. někdo ne… V mém okolí je to asi tak 50 na 50. Pokud se zeptáte mě, samozřejmě, že nevěřím na denní horoskopy a podobné blbiny, ale podle mě na kompilaci hvězd nějak záleží.

Hlavní důvod proč si to myslím je ten, že to tu bylo od pradávna… V těch hvězdách je podle mého něco, co ovlivňuje nejen nás, ale celou naší planetu. To stejné jako gravitace, nebo měsíc, který působí nejen na příliv, ale také na nespavost, nebo náměsíčnost

Stejným způsobem podle mě, působí i hvězdy. Proto si myslím, že datum, čas a rok nějak ovlivňuje vaší/naší osobnost.

Bavím se tady o astrologii, kterou v různých dobách a civilizacích lidé zkoumali, více méně je až od 20 století ve společnosti vnímána jako nevědecká. Z toho důvodu, že lidé se více přiklánějí k vědám, které mohou podložit hmotnými důkazy, ale kdo ví jak to celé doopravdy je. Ale přitom hvězdy byly zkoumány civilizacemi po tisíciletí a nezávazně na sobě na všech kontinentech.

 

Je tedy možné, že na tom něco doopravdy je…?

 

Samozřejmě že ne vždy se jednotlivé znamení na 100% ztotožňuje s konkrétní osobou, také mohou být určité výjimky, které se úplně liší od většiny, ale když jsem tak občas zkoumala své okolí a začala jsem se hlouběji zajímat o jednotlivé charakteristiky našich znamení, kupodivu určitý rámec jednotlivých znamení téměř vždy seděl.

Kupříkladu já jsem naprosto typický Vodnář. Jsem jak vystřižená z únorové škatulky, pokud si o Vodnářích něco přečtete, z valné většiny to na mě bude sedět. O sobě tady ovšem psát dneska nechci.  A také tím nemyslím abyste četli měsíční horoskopy v Blesku, ale na uznávanějších astrologických stránkách, knihách, nebo webech.

Třeba hodně zajímavá je stránka https://www.femina.cz/horoskopy/ , kde na mě osobně sedí definice ženy Vodnářky naprosto přesně.

Spíš mě teď zajímá váš názor na věc. Jak to máte vy? Zmýšleli jste se někdy nad významem jednotlivých znamení? A jestli je nějaká pravděpodobnost, že by opravdu mohly hvězdy ovlivňovat náš budoucí/přítomný život?

 

Outfit: Brýle – RayBan / Tílko – Zara / Sukně – (dárek z německa, značka neznámá) / Boty – Michael Kors / Kabelka – Longchamp

 
bottom of page