top of page

Bílá a černá? ANO, nebo NE?!

Itálii se dobře nakupuje, ale to asi není pro většinu z vás žádná novinka. I přesto, že Miláno mě tolik nezaujalo, tak oproti tomu Lago di Garda, je pro mě přímo ráj. Nepotřebuju vehementně drahé a světové značky, stačí mi jejich malé Italské obchůdky s místní typickou módou.

Hlavně i v malých buticích, které zdaleka nevypadají nějak extra zajímavě, můžete narazit na známé značky, za dobrou cenu.

Kdo mě sledujete už dýl, možná jste si všimli, že v Čr vůbec nenakupuju, když už se vydám do obchodních center, je to většinou s hlubší pointou, nebo protože potřebuje na nákupy někdo z mého okolí… A nebo jsou vánoční slevy (jediná moje roční výjimka ?).

Je to hlavně proto, že v Čechách mi to všechno přijde zbytečně drahé a všichni tu pak nosí stejný oblečení. Viz teď frčí bílé vyšívané šaty ze ZARY, které má snad celá republika… ??‍♀️ Na to já moc nejsem… Proto si radši šetřím peníze a když už vyjedu za hranice, tak si koupím něco tam. Ale protože jsem spíš na cestování, tak pokud daná věc není za opravdu rozumnou cenu, nebo ze slev (80% mého šatníku je za zvýhodněnou cenu, nebo z výprodeje), tak si to prostě NEkoupím.

Pokud sledujete můj Instagram odkaz zde, tak jste možná viděli video s mou novou kabelkou Love Moschino, která stála 99e, což by tady u nás vyšla možná i jednou tolik…

Další kousek, který jsem si přivezla, byla bílá řasená sukně, která je prostě dokonalá a je přesně z jejich malého místního Italského butiku. V kombinaci s jednoduchým tílkem a doplňky nepůsobí ani nijak přeplácaně. I když to obvykle není uplně můj styl.

Vždycky jsem měla radši šaty, ale to se letos nějak změnilo, a koupila jsem si už 3 sukně a ani za nic na světě, bych vám neřekla, kterou mám raději. ???‍♀️

A co vy? Máte radši sukně, nebo šaty? ?

 

Boty – Steve Madden / Kabelka – Victoria’s Secret / Tílko – ZARA / Brýle – Gucci

 

Další článek bude o konkrétních místech na výlety na Lago di Garda.?

bottom of page