top of page

Čas na Times

Tak konečně jsme na normální wifi a tak vám můžu napsat dalších pár slov o nejznámějším místě světa.

První den nás hned po Central parku, nohy zavedly na Times Square. A je přesně takový, jaký jsme si ho představovali. Možná o něco menší.

Všude to svítí a bliká, všude je milion lidí a všude vás budou otravovat lidi v převleku, ať se s nima za peníze vyfotíte. Což jak jsem sama poznala, jsou schopný ceny určovat podle svojí nálady (nám řekli 5dolarů, kamarádce 40 ? …), což posuďte sami, je celkem rozdíl. Ale tak mít fotku z Times Square s nejznámějšíma hvězdama, je prostě cool.

 

Takže památeční fotka pořízená v euforii musela prostě být…

 

Taky jsme cestou minuli nějaké natáčení, což se nedalo přehlédnout.

Další bod na našem seznamu bylo, že ochutnáme Makáč, ten nejvýraznější a nejkýčovitější (možná i největší, který jsme tam potkali). No mě hamburger moc nejel, Kubovi jo. Záchody byly otřesný a mýdlo tak smrdělo, že jsem si myslela, že už to nikdy z rukou nesundám (od té doby jsme v Mekáči v Americe nebyli).

Já jsem nutně potřebovala vidět Times hlavně v noci, když to všechno svítí a bliká. A můžu vám říct, že je to o dost lepší zážitek, než přes den. I když teda strašný kýč. Barevný, blikající a opět stejný množství lidí. Naštěstí jsou obchody otevřený dýl než u nás, takže se nemusíte bát, že vám třeba v 21:00h zavřou.

 

Kabát – H&M / Kabelka – Victoria’s Secret / boty – Nike / kalhoty – Guess

 

O tom, jak moc nebezpečný NY je, bude další článek, který vyjde hned zítra! ??‍♀️

bottom of page