top of page

Aerária

Další z mých domácích dekorací jsou skleněné koule na provázku. Díky nim jsem se začala věnovat domácímu tvoření. Celou zeď nad gaučem nám tvoří kytky a ze stropu visí tyto skleněné koule. Pokud si je budete chtít objednat můžete nejlevněji zde. Pokud se vám nechce objednávat je přes internet, můžete je koupit už téměř v každých bytových doplňcích, jejich cena je tam ovšem podstatně vyšší.

Připevněné je mám háčkem s hmoždinkou, který zakoupíte v OBI, nebo jemu podobných prodejnách. Můžete je zavěsit buď na vlasec nebo barevným nebo lýkovým provázkem. Vždy ovšem dejte pozor, aby byl opravdu pevný a udržel vaší skleněnou kuličku pevně zavěšenou.

Do váziček nemusíte dávat pouze kaktusy a sukulenty (já je tam mám z praktických důvodů, protože máme v bytě velmi teplo a u stropu se dost drží a tak by nám tam jiné kytky nepřežily), můžete tam dát i mech, kapradí, nebo třeba jen mušličky z dovolených, svíčky, nebo barevný písek.

Pokud si nechcete tvořit tyto dekorace doma, můžete je zakoupit na eshopu zahrady na niti, odkaz přímo na tyto závěsné dekorace najdete zde v sekci Aerária. Zahrada na niti byla jednou z prvních kdo začal v Čr prodávat tyto závesné rostlinky. Pamatuji si, když jsem je poprvé uviděla a byla jsem z nich nadšená! Určitě mrkněte na její stránku, je tam spousta zajímavých květin a hlavně je krásně vidět, že se fantazii meze nekladou, veškeré květiny co zde prodávají jsou opravdu jedinečné.

 

Kalhoty – Guess / Tričko – WE Fashion

 

bottom of page