top of page

Příprava na jaro

Cosmopolitan v hlavní roli, aneb když je venku hnusně a láká to zalézt do postele s dobrým čajem a nevylézt z ní celý zbytek dne…

Nedávno jsem měla hrozné nutkání koupit si nějaký časopis a opravdu jen se někam schovat a číst si. Když jsem si po týdnu konečně koupila Cosmopolitan, zalezla jsem do postele, udělala si čaj (samozřejmě můj oblíbený Lov – rooibos, černý rybíz s citrónovou trávou) a přečetla ho jedním dechem. Sotva jsem ho otevřela, vypadla na mě pozvánka od Bati na jejich fashion weekend. Doufám, že se tam s některými z vás uvidím. Také jsem se tam dočetla cviky pro břicho (protože léto se už fakt blíží), nebo jak si udržet kudrnaté vlasy co nejhezčí. Také mě zaujal článek s herečkou a modelkou z titulní strany Ruby Rose! Který časopis máte nejraději vy? Já miluju skoro všechny fashion časopisy.

Tyvogo peněženka!

Dostala jsem tuhle super oranžovou věc a jsem z ní naprosto nadšená! Je to peněženka od mladých českých designérů značky Tyvogo, kterou používám spíš jako psaníčko, protože mi je líto, nosit jí zahrabanou v kabelce. Také jelikož si ujíždím spíš na malých kabelkách a tato peněženka je větší, tak je ve finále stejně veliká jako moje klasické kabelky. Je vyrobena z průhledného plastu, takže doporučuji dávat si pozor kam strkáte jaké věci, ať to neláká zloděje v barech, ale také naopak tam můžete nosit svojí vizitku a tím nenápadně propagovat svojí značku. Strhnete na sebe pozornost na každé párty, protože svítí pod UV světlem a také kdybyste si na ní vylili pití, v klidu ji omyjete, protože je z PP fólie. Určitě mám v plánu pořídit si jí ve více barvách, protože jak říkám je Ú-Ž-A-S-N-Á!!!

Sladká jako fík.

Vůni, která se stala mojí nejoblíbenější, je fíková od Acqua di Parma, já jí zakoupila v Itálii, ale seženete ji od minulého roku už i u nás. Druhů mají víc a určitě si každý z vás vybere tu svou.

Zrcadlově zelená.

Brýle Ray Ban RB 3025 112/19 mám už rok a miluju je! Krásně drží na obličeji, dobře stíní a také vám nádherně doplní celý outfit! Nosila jsem je celé léto, na všechny festivaly a jsou prostě super! Za celou dobu na nich neni ani škrábanec a díky malé velikosti se nemusíte ani bát, že se vám na obličeji opálí.

Popcorn – nepopcorn

Další super objev je scrub na rty, který se vám bude hodit, pokud máte popraskané a suché rty. Já k němu byla nejprve skeptická, ale pak jsem ho zkusila a super! Vždy si dám kousek na prst a rozetřu ho po rtech. Poté nanesu balzám. Pokud to budete praktikovat několikrát za den, uvidíte jak se vám brzo rty krásně zjemní. V Lush mají víc příchutí, ale moje nejoblíbenější je Popcorn, nebojte, nechutná jako popcorn, ale je slaďoučký jako cukrová vata.

 
 

bottom of page