top of page

Dr. Martens v hlavní roli

Boty. Jsou moje láska. Nevím jak dlouho to už trvá, ale já si potrpím na malé černé kabelky a boty. Nejlépe tenisky, ale miluju všechny boty bez podpatku. A tak jak jsem slibovala, tady máte článek o mých milovaných Martenskách, na co si dát pozor a proč jsou to tak skvělé boty?

Moje největší lásky letošního podzimu a zimy jsou jednoznačně Dr.Martens.

Dlouho jsem vybírala jaké, protože variant je opravdu mnoho. Ještě se mi líbily ty na vysoké podrážce, ale  říkala jsem si, že vzhledem k mojí postavě, bych vypadala asi jako kocour v botách. Také přemýšlím nad nějakýma barevnýma, třeba ty bílé jsou naprosto dokonalé! Ale když jsem si tyhle kupovala, chtěla jsem neutrální, co se budou hodit ke všemu.

Další překážka byla, že všude měli jen „tvrdou“ kůži a já věděla, že chci právě tuhle. Přidávám konkrétní odkaz. Proto jsem měla ohromnou radost, když jsem je našla na Aboutyou. Musím říct, že to byla dobrá volba, ta tvrdá kůže je totiž prý opravdu až nepříjemná, co mi říkala kamarádka, která má tu druhou, běžnější variantu.

Ono celkově s Martenskama je to jako se vztahem, už od začátku víte, že je to láska na první pohled, ale chvilku trvá, než si na sebe zvyknete. Je to tak i ve skutečnosti. Musíte je prostě rozchodit. Šev na levé noze na nártu, mě dost tlačil. Bála jsem se, že nepovolí. Ale trvalo to asi týden a teď jsou naprosto nejvíc pohodlný.

Také mi v nich není ani zima ani teplo, kůže je kvalitní a tak věřím, že lidé neklamali a ty boty mi vydrží několik let i při běžném a častém nošení. Prý to jsou takové nesmrtelné boty. 🙂

Takže pokud se budete dívat po Martenskách, mrkněte na About you, kde mají obrovský výběr všech možných barev i druhů. No a pokud sháníte nějaké jiné boty, třeba tenisky, tak ty na Aboutyou najdete také. 🙂

Zbytek outfitu z hlavní fotky:

Kufr – Vicotrinox

Kalhoty – Levis

Bunda – NA-KD

Kabelka – Furla z Bigbrands

Brýle – Gucci

bottom of page