top of page

Překvapení

Překvapení lidé buď milují nebo nenávidí. Já patřím k té první skupině a proto mi udělal radost balíček od Notino, ve kterém jsem nevěděla co mě bude čekat. Já vám tady ovšem prozradím co v něm najdete.

Balíček najdete jako Summer box a můžete si ho zakoupit v Notino a také si přečíst co vše obsahuje.

Mám ráda když mohu otestovat vždy nějaké nové produkty a zkusit něco nového, hlavně když je to malé balení a nemusím se tak bát, že mi produkt nebude vyhovovat a celý poletí do koše. V tomto boxu najdete miniaturky a malá/cestovní balení na vyzkoušení a mě se box zdá skvělý i jako dárek, když nevíte jestli se dané osobě trefíte do vkusu. Tady si vybere prostě každý něco.

Box obsahuje 17 kosmetických produktů od vůní přes štětec na makeup, masku na rty, produkty na tělo i pleť a dokonce i zubní pastu.

Mě zaujala asi nejvíc ta korejská maska na rty, protože jsem nikdy nic podobného nezkoušela, ale kamarádka co miluje korejskou kosmetiku si ji to chválí, tak jsem zvědavá.

Zubní pasta – protože ráda testuji nové zubní pasty a tuhle Mediblanc jsem chtěla zkusit už strašně dlouho.

A sprchová pěna od Nivea mě také zaujala, hlavně pro svou krásnou vůni.

Tady něco pro zasmání 😀 …

Néééé takhle se netvářím na balíček 😀 , ale takhle se tvářím, když zjistím, že je buď blbé světlo, nebo se mi fotky nelíbí. 😀

Jinak mi od vás (hlavně ve stories) chodí hodně dotazů na lapač snů. Ten je od šikovné mladé, české slečny Maya.art7 která ručně vyrábí nejen lapače (malé i tyto velké), ale i náramky. Můžete si její produkty zakoupit na Fler.

Měla jsem velké dilema kam přesně ho pověsit, nakonec skončil nad postelí.

Od té doby co nebydlím u rodičů se mi začaly zdát sny, nevím čím to je, ale moc se mi to nelíbí (a to ne, že by byly špatné), ale mám prostě radši noci bez nich.

Proto jsem si pořídila lapač, ale zatím žádná extra změna, tak uvidíme.

Máte nějaké tipy, jak se zbavit snů?

(Content marketing)

bottom of page