top of page

Moje jarní nezbytnosti

Produkty které v mé kosmetické taštičce nesmí na jaře chybět? Tak tady máte seznam těch pár nejlepších. Myslím, že by se daly věci využít i jako vhodné dárečky pro maminky ke dni Matek.

První moje jarní „must have“ je fíková vůně Aqua di Parma – Fico di Amalfi , kterou jsem objevila před 5 lety v Itálii, když v Čechách ještě nebyla dostupná. I když je to toaletní voda, tak dlouho vydrží a příjemně exoticky voní. Je fajn doplňovat to a vrstvit stějně parfemovanými doplňky z jejich řady. Například tělovým mlékem, sprcháčem, nebo deodorantem, protože pokud takto vrstvíte stejné vůně, tak vám vydrží vonět o dost déle a „nebijí“ se navzájem.

Letos jsem si konečně pořídila něco od mého milovaného Toma Forda (mám už vůni a celou jeho tvorbu miluju, od oblečení, přes kosmetiku). Pořídila jsem si tedy jarní matnou rtěnku odstín 04 Pussycat. Nemám ráda lesky, ani lesklé rtěnky a barvu vybírám většinou decentní a přirozenou. Co mě nejvíc zaujalo, je její dokonalá vůně (lehce vanilková) a vydrží i docela dlouho, což se u „normálních“ rtěnek moc nevidí, také ten dokonalý černý design. Matné rtěnky Tom Ford mají spoustu druhu odstínů od těch přirozenějších, přes ty sytě rudé, nebo růžové.

Tom Ford – 04 Pussycat


No a protože už jsem si pár let nepořídila žádné stíny, tak přemýšlím, že bych si udělala radost nějakou paletkou. Co se líčení týče, tak oči si líčím opravdu decentně a jen přirozenými odstíny od hnědé přes růžovou, maximálně nádech šedé. Proto mě velmi zaujaly tyto paletky Dior 5 Couleurs Designer, já se zamilovala do odstínu 508 Nude Pink. Obsahuje přesně moje oblíbené barvičky a dalo by se s ní vykouzlit jemné jarní líčení. Paletky od Diora mám obecně nejradši, sice jsou trochu dražší, ale zase mi vždycky vydržely opravdu dlouho nejen v krabičce, ale i přes den na očích a netvořily mi v záhybech oka takové ty nehezké čáry po celém dni, ani se během dne nevsákly a nezmizely.

Paletka Dior: 508 Nude Pink / Kód: CHD3783


(Content marketing)

bottom of page