top of page

Jak správně fotit outfit

V sobotu jsme byly s holkama (Lola a Michaela) točit naše první video. Kdo mě zná, tak ví, že kamery přímo nesnáším, už od dětství. Takže pro mě to byla celkem výzva. Ale víte co se přece říká, zkusit se má všechno… A tak jsem se nechala zviklat a řekla si, že aspoň poznám nové lidi a taky třeba změním názor na natáčení. ?

No co vám budu povídat, nebýt Loly, která to má absolutně pod palcem a je vidět, že si už ví rady, bych byla uplně ztracená. Přinesla fakt super foťák (nenatáčely jsme na kameru, ale na foťák) a taky pořádný stativ (což teda vám můžu říct, že to je úplně jiný level od těch obyčejných).

S holkama jsme se nikdy předtím neviděly a více méně jsme se začaly bavit díky skupině, kterou jsem založila, abych trochu stmelila bloggerskou komunitu. A povedlo se! Podle mě tohle byl teprve začátek, protože kdyby ostatní holky nebyly pryč, nebo neměly plány, tak by se určitě rády stavily aspoň na kafe.

Každopádně zpátky k natáčení…

Video je zaměřeno na to, jak nejlépe fotit outfit. Najdete v něm spoustu našich rad a doporučení, nebo také čemu se vyhnout a na co si dát pozor.

Nejdřív jsme natáčely na Náplavce, kde jsme byly trochu jak zvířátka v ZOO, protože lidi kolem se zastavovali a dívali, taky občas udělali nějaký fórek a celkově bylo vidět, že je zajímá, co natáčíme. Pak jsme se přesunuly do parku na Žofín, kde jsme fotily v kombinaci se zelení.

Následovala Nová Scéna (náměstí vedle Národního divadla, které nese od 4.10.2016 jméno po Václavu Havlovi), kde je teď 900 rostlin v květináčích, které zde můžete vidět až do 3.8. Labyrint má znázorňovat důležitost rostlin a proto tam jsou umístěny především ty léčivé. Takže určitě stojí za to vidět! ?

Nám se během focení s rostlinami, pořádně zatáhlo a jen tak tak jsme doběhly do nejbližšího vchodu, abychom nezmokly a čekaly jsme tam tak dlouho, než se déšť aspoň trochu umírnil. Jenže fotit se v tom pořád nedalo, takže jsme zalezly do mé oblíbené restaurace u Náplavky – Yori restaurant, kde jsme si daly pořádnou polévku.

Další místo bylo focení mělo být sice v ulicích města, ale nakonec jsme daly šanci Náplavce, kde už nebylo tolik lidí jako přes den a taky jsme stihly krásný západ slunce. Jenže to by nebylo, kdyby opět nezačalo pršet… Nechápu co je tohle za léto…??‍♀️?

Každopádně jsme se shodly, že to natáčení nakonec nebylo vůbec tak špatný jak jsme se bály, proto máme v plánu určitě i nějaká další videa s podobnou tématikou. Já jsem ráda, že jsem díky holkám překonala sama sebe a dala šanci videím.

Jinak co se outfitu který jsme natáčely týče, tak ten zjistíte ve videu.


Tak a tady jsou důležité informace:

Natáčelo se: Canon 80D

Já fotila: Olympus Pen E-PL7 (pevný objektiv 45mm)

Lola fotila: Canon 650 D

Youtube kanály:

 

Můj outfit: Kabát – Pepe Jeans / Tílko – & Other Stories / Kalhoty – Hollister /

Kabelka – Moschino / Boty- Nike / Brýle – Gucci

 

bottom of page