top of page

Jděte si za svým snem!

Nemáš šanci se prorazit, protože konkurence je obrovská! Prosím tě bloggerka, co to jako je, tím se nikdy nemůžeš živit! To se opravdu budeš všude fotit? A proč vlastně chceš být bloggerka? To se chceš jen flákat?

Spousta podobných otázek se kolem mě točilo a točí neustále. Ale možná už přišel čas to celé uvést na pravou míru.

Blogovat? Jednoznačně!

Ne proto, abych se mohla „flákat“ ono totiž to, co je pro jednoho flákání, není pro toho druhého totéž… Kdyby lidi věděli kolik času zabere marketing a zjišťování informací a učení se nových věcí, tak by asi koukali. On je samozřejmě rozdíl, když si to děláte jen pro zábavu a pokud se tomu chcete profesionálně věnovat.

Mně blogování každý den přináší nové poznatky a radosti. Bloguji pro zábavu, protože mě to baví a protože miluju cestování a módu, ale nejen to. Ono to totiž není jen o focení a psaní, je v tom mnohem víc. Díky blogování jsem objevila a seznámila se se spoustou inspirativních lidí, kteří jsou na tom podobně jako já, baví je stejné věci a SVŮJ ŽIVOT ŽIJÍ přesně tak, jak chtějí oni.

Všechny ty holky, které jsem díky tomu poznala jsou strašně pozitivně nalazené, jsou zábavné a přátelské a nic pro ně není nemožné. Neposlouchají lidi, kteří jim říkají věci typu: Je to blbost! Nech toho! Stejně to nikam nepovede! Protože z většiny jsou to lidé, kteří svůj život sami nemají ani z poloviny takový, jaký by chtěli mít.

 

Jděte si za tím, co chcete, dělejte co chcete a NEPOSLOUCHEJTE lidi, kteří Vás nepodporují a kazí vám váš sen.

 

Protože je to jako s balónem, pokud k sobě budete mít připoutané pytle s pískem, které vás táhnou dolů, nikdy nevzletíte vzhůru, tak to prostě je…

Čím víc negativních lidí se kolem vás bude pohybovat, tím hůř se budete moci soustředit na ty pozitivní. A naopak samozřejmě… Budete stále přemýšlet nad negativními myšlenkami, proč to nepůjde, místo toho abyste se věnovali těm, jak to udělat, aby to šlo…

Hlavně nikdy nezapomeňte, že pokud budete dělat to co vás baví, úspěch přijde postupně sám

Ráda vzpomínám na jednou moudro, které jsem dostala od mého nejúžasnějšího tatínka, který mě vždycky podporoval. A když jsem mu fňukala, že nevím, co chci v životě dělat, rád mi říkal:

Je jedno co budeš dělat, protože když budeš dělat věci ráda a budeš je dělat dobře, úspěch i peníze přijdou časem. A je jedno, jestli budeš mít třeba společnost na mytí záchodů.

A něco na tom bude. Už se jen zamyslete nad tím, že každý máme svůj sen, ale každý sen je jiný. Někdo chce být úspěšný herec, druhý nejlepší kameraman, jeden chce mít svůj autoservis a jiný zase být úspěšný lékař, pilot, právník…

 

Každý máme jiné sny a proto je možné si je splnit.

 

Ono je jedno jak moc šílený ten sen je, protože představte si svět jako koláč. Z celkového koláče ukrojte minimálně 90% lidí, kteří chtějí něco úplně jiného. A z těch zbylých 10% si představte, že 7% o tom bude jen mluvit a snít, protože prostě prokrastinace. Nebudou tomu věnovat úsilí a možná se o to ani nepokusí, protože si vždy najdou to svoje „NEJDE TO, PROTOŽE“. No a tím pádem máme jen 3% lidí, kteří chtějí to stejné co vy, jenže každý to bude dělat jinak a bude mít trochu jinou představu o tom, jak to dělat, což je další plus, odčleníte se díky tomu od davu a svoje „zákazníky“ si tak snadno najdete.

Proto se nikdy nenechte rozhodit lidmi, kteří vás chtějí odradit svými negativními důvody, proč to nedokážete… Jděte si za svým a ono vám to štěstí půjde naproti!

 

Outfit: Boty – Steve Madden / Kabelka – Longchamp / Brýle – Ray Ban / Kalhoty – Levis / Košile – Primark / Bunda – Zara

 
bottom of page